Panellets de pastanaga

Ingredients (per a 4 persones, aproximadament):
- 4 pastanagues grans.
- Coco ratllat.
- Sucre.

Elaboració:
1 Bolliu les pastanagues fins que puguin aixafar-se amb la forquilla. Després escorreu-les i tritureu-les amb la batidora. Un cop tingueu fet el puré de pastanaga aneu afegint sucre i tanstant-lo fins que ja el trobeu prou dolç.
2 Incorporeu el coco ratllat i aneu remenant la pasta fins que quedi ben lligada per tal de fer les boletes ( si poseu la pasta en un bol prou fondo, poden anar-ho remenant els nens).
3 Feu boletes amb la pasta (aquest pas el poden fer perfectament fins els nens més petits) i quan ja les tingueu totes, arrebosseu-les amb més coco ratllat i poseu-les a dins d'unes càpsules de fer trufes.

Consells:
- La pasta també es pot fer amb boniato bollit.
- Per arrebossar els panelles també podeu utilitzar pinyons (tingueu en compte l'edat dels nens) o ametlles picades.

  • Aquesta recepta és perfecta per elaborar-la a l'escola, ja que podeu portar el puré de pastanaga fet de casa i només caldrà lligar la pasta i fer les boletes cosa que es pot fer perfectament a la classe.

Piruletes de xocolata amb fruits secs

Aquest és el meu àlbum Picasa.

Vídeo youtube de galetes de tres xocolates.



Les receptes amb galetes són ideals per fer-les amb els nens, ja que la massa és senzilla d'el·laborar i per a ells és molt divertit donar-los la forma, ja sigui amb les mans, com en aquest vídeo, o amb un tallapastes. Més endavant ja us aniré posant més receptes de diferents tipus de galetes.

PODCAST