MADALENES DE XOCOLATA AMB TERANYINA

Ingredients ( 12 unitats):
1 iogurt       3 ous        240g de farina
200g de sucre             80ml d'oli d'oliva suau
1 sobre de llevat          125g de xocolata fondant
en pols
1 cullerada de pell de taronja ratllada

per cobrir-les:
100g de mantega
110g de formatge fresc per fregar
140g de sucre glass
150g de xocolata fondant
colorant alimentari

Elaboració:
1 Bateu els ous amb el sucre i afegiu-hi el iogurt, l'oli i la farina tamitzada amb el llevat. Incorporeu la xocolata fosa i la pell de taronja ratllada. aneu posant la massa en càpsules arrissades per a madalenes.
2 Fornegeu les madalenes a 160ºC uns 20 minuts ( aneu controlant-les perquè si es fan rosses abans de fer els 20 minuts, ja les podeu treure.). Mentre es couen les madalenes, aneu preparant la cobertura batent 50g de mantega reblanida amb el sucre i afegint-hi el formatge. Heu de seguir batent-ho tot fins aconseguir una crema ben lligada. Llavors ja podeu incorporar-hi colorant alimentari de color groc.
3 Cobriu les madalenes quan estiguin fredes amb la crema groga. Foneu al microones o al bany maria la xocolata amb la resta de matega i poseu-ho en una mànega pastissera per poder fer el dibuix de la teranyina.

0 comentarios:

Publicar un comentario